Vorige slide
Volgende slide

Stages

Ben jij op zoek naar een plek voor je afstudeeropdracht? Wil je ervaring opdoen bij de leukste logistieke dienstverlener van (Noord) Nederland? LCW Groningen is regelmatig op zoek naar jong talent. Met meer dan 150 enthousiaste medewerkers hebben we voldoende kennis in huis om jou optimaal te begeleiden tijdens je stage. En wie weet, wellicht ligt er daarna wel een prachtjob voor je in het verschiet.

Wat maakt stage lopen bij LCW nou zo leuk?

Binnen LCW heb je te maken met een grote diversiteit aan trouwe opdrachtgevers. Dit maakt jouw stage erg afwisselend, geen dag zal hetzelfde zijn.

De kleur groen in onze huisstijl staat ook symbool voor het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Dit kenmerkt zich door o.a. 2500 zonnepanelen op ons dak en hybride vrachtauto.

Maak onderdeel uit van een flexibel team van professionals. In een informele setting waar professionaliteit afgewisseld wordt met een grapje en een kop koffie!

Dus waar wacht je nog op? Upload je cv en solliciteer direct!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik wil solliciteren op de functie: Onze stages
Vacature Alert!!!