Over LCW Groningen B.V.

Al sinds 2003 is LCW Groningen een begrip op het gebied van logistiek in Nederland. Bij ons staat dagelijks een team van ruim 150 gemotiveerde medewerkers garant voor een goede uitvoering van de aan ons toevertrouwde logistieke uitdagingen. De diversiteit aan trouwe opdrachtgevers en de kennis die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, stelt ons in staat om voor iedere logistieke uitdaging een passende oplossing te bieden.

Vanuit ons logistiek centrum in Groningen bedienen wij onze opdrachtgevers op het gebied van transport en logistiek. Opdrachtgevers zijn werkzaam in sterk uiteenlopende branches. Zo biedt LCW Groningen hulp bij logistieke opdrachten in de bouwsector, maar bijvoorbeeld ook bij het vervoer van levensmiddelen of de opslag van producten uit de farmaceutische industrie. Een uitgebreid wagenpark helpt ons bij de uitvoering van deze uitdagende logistieke projecten.

Luchfoto LCW

Historie van LCW Groningen

LCW Groningen B.V. is op 1 januari 2003 ontstaan uit een fusie tussen Gebr. Gorter B.V., liewes B.V. en Gebr. Vonck B.V. Deze van oorsprong Hoogkerker bedrijven hadden allemaal hun eigen expertise. Het combineren van deze kennis en ervaring zijn de fundamenten van LCW Groningen B.V. en helpen u nog dagelijks met uitvoeren van alle logistieke uitdagingen welke ons worden toevertrouwd.

Onze missie en visie

LCW Groningen B.V., vaak kortweg LCW genoemd, werd op 1 januari 2003 opgericht bij een fusie van drie gerenommeerde transportbedrijven uit Groningen.

Vanaf het begin is LCW een toonaangevende onderneming in de logistieke sector, waarbij de nadruk ligt op een duurzame samenwerking met onze klanten. Klanten zijn actief in uiteenlopende branches en hebben ieder hun eigen logistieke uitdagingen. Het werkgebied van ons bedrijf ligt voornamelijk binnen de Benelux, maar ook transporten naar andere bestemmingen kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan LCW.

Met behoud van kwaliteit voor mens en milieu, stelt LCW zich tot doel haar opdrachtgevers de juiste logistieke dienstverlening aan te bieden. Uitgangspunten hierbij zijn: waarborging van de continuïteit van het logistieke proces en zorgdragen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wil jij je steentje bijdragen aan deze missie en visie? Bekijk dan de openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog!

Vacature Alert!!!